De komende week belooft een koude week te worden in Helmond wanneer we de weersvoorspellingen moeten geloven: alle dagen is de temperatuur onder het vriespunt waarbij de gevoelstemperatuur nóg kouder aanvoelt.

De week start maandag met een temperatuur van -5 graden wat aan zal voelen als -12 graden. In het midden van de week komt daar nog een schepje bovenop, woensdag en donderdag wordt het namelijk -10 graden wat aanvoelt als maar liefst -18 graden.

Aan het einde van de week komt de temperatuur nog steeds niet onder het vriespunt uit maar wordt het wel iets minder koud, namelijk -2 graden.

Zon

Voor het grootste deel van de week blijft het droog en schijnt de zon, vanaf vrijdag kan Helmond te maken krijgen met bewolking en regen waarbij de kans op sneeuw toeneemt.

De week na komende week wordt volgens de huidige weerkaarten vooral een natte week, wel stijgt het kwik weer tot boven het vriespunt.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit overige


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360