Het jaar 2018 belooft wederom een mooi kermisjaar te worden voor de kermissen in Helmond: er zullen namelijk een aantal nieuwe attracties worden opgesteld op het terrein.

De kermissen dit jaar zullen worden opgesteld op Markt, Ameideplein, de Watermolenwal, Speelhuisplein, Havenpark en langs de Havenweg.

Van 30 maart tot en met 8 april wordt de voorjaarskermis georganiseerd waar 50 attracties worden opgesteld. Tijdens de zomerkermis van 5 juli tot en met 11 juli zijn dit in totaal 60 attracties.

Spectaculair

Er komen enkele spectaculaire attracties op de zomerkermis zoals de Goldmine Tower en de  
Rock-it welke uniek zijn in hun soort: de draaiende effecten leveren beslist een zeer speciale ervaring op.

Ook de Air Race Bungee, Muziekexpres, Jumper, Thriller (Spookhuis), Jumbo zullen op de zomerkermis een echte blikvanger zijn en voor het nodige spektakel zorgen. De Rock-it is een schommel die met 4 gondels de lucht in slingert en over de kop gaat. 

"Stuk voor stuk attracties waar een echte kermisliefhebber toch een keer in moet zijn geweest!", vertelt een woordvoerder van de gemeente Helmond.

Meer attracties

Verder zullen de attracties de Rups, Turbopolyp, BoosterMaxx, Fire Department (Funhouse) te zien zijn. Dit bijzonder mooie Funhouse komt ook naar de Helmondse voorjaarskermis.

"Al met al zorgen de vele attracties, vermaak- en verkoopzaken ervoor dat jong en oud zich op een betaalbare manier kunnen amuseren", vertelt de woordvoerder.
 


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360