Nieuwe attracties op Helmondse kermissen
Klik om te vergroten


Nieuwe attracties op Helmondse kermissenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 27 februari 2018 om 12:15 uur


Het jaar 2018 belooft wederom een mooi kermisjaar te worden voor de kermissen in Helmond: er zullen namelijk een aantal nieuwe attracties worden opgesteld op het terrein.

De kermissen dit jaar zullen worden opgesteld op Markt, Ameideplein, de Watermolenwal, Speelhuisplein, Havenpark en langs de Havenweg.

Van 30 maart tot en met 8 april wordt de voorjaarskermis georganiseerd waar 50 attracties worden opgesteld. Tijdens de zomerkermis van 5 juli tot en met 11 juli zijn dit in totaal 60 attracties.

Spectaculair

Er komen enkele spectaculaire attracties op de zomerkermis zoals de Goldmine Tower en de  
Rock-it welke uniek zijn in hun soort: de draaiende effecten leveren beslist een zeer speciale ervaring op.

Ook de Air Race Bungee, Muziekexpres, Jumper, Thriller (Spookhuis), Jumbo zullen op de zomerkermis een echte blikvanger zijn en voor het nodige spektakel zorgen. De Rock-it is een schommel die met 4 gondels de lucht in slingert en over de kop gaat. 

"Stuk voor stuk attracties waar een echte kermisliefhebber toch een keer in moet zijn geweest!", vertelt een woordvoerder van de gemeente Helmond.

Meer attracties

Verder zullen de attracties de Rups, Turbopolyp, BoosterMaxx, Fire Department (Funhouse) te zien zijn. Dit bijzonder mooie Funhouse komt ook naar de Helmondse voorjaarskermis.

"Al met al zorgen de vele attracties, vermaak- en verkoopzaken ervoor dat jong en oud zich op een betaalbare manier kunnen amuseren", vertelt de woordvoerder.
 

Volg ons op Facebook!


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊