❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
v.l.n.r.: directeur Wim Moorman, D66-fractieassistent Meke Smeulders, Conciërge van het Jaar Roland Niels, D66-fractievoorzitter Martine van Bemmel.


Conciërge Roland van De Bombardon verkozen tot Conciërge van het jaarGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zondag 10 februari 2019 om 12:28 uur


Conciërge Roland Niels van De Bombardon mag zich de conciërge van het jaar 2018 noemen. Hij werd afgelopen vrijdag in het bijzijn van familie, leerlingen, ouders en collega's verrast.

De verkiezingen worden ieder jaar georganiseerd door D66 Almere om aandacht te vragen voor conciërges. Andere genomineerden waren Vincent Lens (Aeres Almere Poort) en Patrick Borst (Windesheim).

D66 Almere organiseerde de conciërge-verkiezingen voor de zesde keer.

Talloze verhalen over Roland

"De Bombardon reageerde massaal op onze oproep om conciërges te nomineren," vertelt D66-fractievoorzitter Martine van Bemmel. "Ouders, docenten en leerlingen stuurden talloze verhalen over waarom hun Roland dé conciërge van het jaar is. Hij houdt de hele school draaiende en zet de kinderen op de eerste plaats. Deze titel is van harte verdiend!"

Roland dacht dat hij naar school moest komen voor de verjaardag van een collega, maar werd onverwacht zelf in het zonnetje gezet. Hij werd toegezongen door het schoolkoor, toegesproken door de schooldirecteur en toegejuicht door alle aanwezigen. 

Volg ons op Facebook!


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊