Nieuws

Politiek en gemeente

"Volgende week temperaturen tot 37 graden"

Volgende week belooft een week te worden met tropische temperaturen: volgens actuele voorspellingen van weerbureau WeerOnline loopt de (..)

Lees artikel
112

Dakdekker redt drenkeling uit water Diemenstraat

Een dakdekker heeft maandagochtend een vrouw gered die in het water van de fontein aan de Diemenstraat was gevallen. (..)

Lees artikel
Politiek en gemeente

Albert Heijn Torenstraat tijdelijk dicht vanwege vernieuwing (..)

De Albert Heijn XL aan de Torenstraat in Helmond sluit zondagavond 12 mei tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en (..)

Lees artikel
Politiek en gemeente

Dodenherdenking in Helmond

Net als in andere delen van Nederland zullen komende zaterdag ook in Helmond de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog worden (..)

Lees artikel
Politiek en gemeente

Tweede Paasdag: temperatuur stijgt tot 27 graden

Het belooft het maandag (Tweede Paasdag) een echte zomerse dag te worden: de temperatuur stijgt tot maximaal 27 graden in Helmond (..)

Lees artikel
112

Helmonders opgepakt voor gewelddadige woningoverval

De politie heeft maandagochtend drie mannen uit Helmond aangehouden in het onderzoek naar een gewelddadige woningoverval in (..)

Lees artikel
Politiek en gemeente

Paasweekend: "Veel zon en temperaturen boven de 20 graden"

Het ziet er naar uit dat het Paasweekend zonnig wordt met temperaturen boven de 20 graden, zo voorspelt weerdienst Weerplaza (..)

Lees artikel
112

Idee geboortebos in Helmond: "Niet realistisch"

Een idee van de gemeenteraad in Helmond om een geboortebos te realiseren met een boom voor elke nieuwgeboren Helmonder, lijkt er niet (..)

Lees artikel
112

Woning aan Drebbelstraat door burgemeester gesloten na aantreffen (..)

Burgemeester Blanksma heeft afgelopen vrijdag een woning aan de Drebbelstraat voor drie maanden gesloten nadat er eerder een (..)

Lees artikel
Overige

Niet vergeten: zomertijd gaat weer in!

Niet vergeten: komend weekend gaat de zomertijd weer in! Zo verspringt de klok in de nacht van zaterdag op zondag van 02.00 uur naar (..)

Lees artikel
112

Budgetwinkel Op=Op Voordeelshop failliet

Budgetwinkel Op=Op Voordeelshop is failliet: de keten heeft maandag een faillissement aangevraagd bij de rechtbank. De winkel (..)

Lees artikel
Politiek en gemeente

Kledingwinkel Coolcat failliet

Roland Kahn, ondernemer van kledingwinkel Coolcat, heeft maandag een faillissement aangevraagd voor alle winkels van de kledingwinkel (..)

Lees artikel