Het weer in Helmond

 • Vandaag

  Vr 09 december 2022
  3 °C
 • Morgen

  Za 10 december 2022
  3 °C
 • Overmorgen

  Zo 11 december 2022
  2 °C

Meer weer? Klik hier

Vrijdag 09 december 2022
1.2 °c
2

Het weer in Helmond

Op zoek naar het actuele weer in Helmond? Dan ben je op de weerpagina van Helmond Nieuws aan het goede adres!

Op deze pagina vindt je het actuele weer in Helmond met daarbij de statistieken en de gemiddelde weerstatistieken van vandaag. Ook vindt je op deze pagina het landelijke weerbericht door het KNMI.

De statistieken van een bepaalde dag bekijken? Selecteer hieronder een datum:

Weerstatistieken van vandaag

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Nu 1.2 -1.1 7.2 2 ↓ 08:29 / 16:29 ↑
Gem 0.2 / 1.9 / -1.8 0.0 / 7.2 1 / 2 -

Weerstatistieken van gisteren

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Gem / / / / /

Weerbericht vrijdag 09 december 2022

Waarschuwingen 
In het noordwesten, noorden en in Zeeland plaatselijk dichte mist (code geel).

Vanmiddag hebben we een afwisseling van zon en bewolking en op een enkele plek kan het nog mistig zijn. Daar waar de zon schijnt kan het 3°C worden, in gebieden met hardnekkige mist komt de temperatuur niet of nauwelijks boven nul. Er staat weinig wind.
Vanavond is het droog en kan de mist zich weer uitbreiden. Bovendien gaat het overal licht vriezen waardoor het weer glad kan worden. Er staat weinig wind.

Komende nacht ontstaat plaatselijk weer mist en kan het ook glad zijn door bevriezing van natte weggedeelten. In het noordwesten drijven enkele winterse buien over, waardoor eveneens gladheid kan ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen het vriespunt in het westen en plaatselijk -5°C in het oosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Morgenochtend komen in het noorden van het land enkele winterse buien voor, die naar het oosten toe in activiteit afnemen. Plaatselijk kan gladheid voorkomen door bevriezing of winterse neerslag. Verder is het lokaal mistig en is de zon in het oosten af en toe te zien. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.
Morgenmiddag overheerst de bewolking en komt mogelijk plaatselijk nog hardnekkige mist voor. Verder is er vooral in het noordwesten een winterse bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 2 graden. Op plaatsen waar het de hele middag grijs blijft komt de temperatuur nauwelijks boven het vriespunt uit. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.
Morgenavond komen in het westen enkele winterse buien voor. Verder is er veel bewolking en is er ook plaatselijk sprake van mist en/of gladheid. Er staat niet veel wind.

Uitgelicht door de redactie

Het weer in Helmond

 • Vandaag

  Vr 09 december 2022
  3 °C
 • Morgen

  Za 10 december 2022
  3 °C
 • Overmorgen

  Zo 11 december 2022
  2 °C

Meer weer? Klik hier

Word jij onze 3,232e volger?

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!