Het onderzoek naar de schietpartij aan de Molenstraat waarbij een 2-jarig meisje en een tiener gewond raakte, is nog in volle gang. Dat meldt de politie.

Na de schietpartij kon de politie een 21-jarige Helmonder aanhouden, hij zit nog steeds vast voor verder onderzoek.

Vuurwapens

Tijdens de aanhouding van de 21-jarige in een woning, werden enkele vuurwapens aangetroffen.

Ook waren er nog vier andere mannen aanwezig welke ook werden aangehouden - zij zijn inmiddels op vrije voeten maar blijven nog wel verdachte.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360