Verbindt je met ons!

Entertainment

Helmonders doen mee aan Miljoenenjacht op RTL4

Foto door: RTL

Helmonders doen mee aan Miljoenenjacht op RTL4

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

In totaal vijftig inwoners van Helmond doen mee aan het televisieprogramma Miljoenenjacht op en zullen meedoen in de strijd voor 5 miljoen euro.

Of er een Helmonder uiteindelijk naast presentatrice Linda de Mol komt te staan in de finale, is nog de vraag: naast Helmonders doen er ook deelnemers mee uit andere steden.

De uitzending is te zien op zondag 10 maart om 20.00 uur op RTL4.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog