Verbindt je met ons!

112

Drugsdealers in het centrum van Helmond aangehouden

Drugsdealers in het centrum van Helmond aangehouden

Mis geen aanbiedingen meer in Helmond!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

De politie heeft maandag twee drugsdealers aangehouden die in het centrum van Helmond bezig waren met het dealen van drugs. Dat meldt de politie.

Volgens de politie waren agenten rond 14.00 uur bezig aan een onopvallende surveillance, toen zij in het centrum twee personen zagen rijden in een personenauto. Omdat agenten één van de mannen kenden als een drugsdealer, besloten zij om het voertuig te volgen: daarbij zagen agenten hoe er drugs werd afgeleverd.

Aanhouding

Op de Hertelaan kreeg het tweetal uiteindelijk een stopteken van de agenten en werd er een onderzoek ingesteld. Eén van de mannen bleek een tiental grammen aan harddrugs (heroïne en cocaïne) in het bezit te hebben.

De verdachten, een 20-jarige man uit Sint Oedenrode en 24-jarige man uit Eindhoven, werden gearresteerd. De man uit Sint Oedenrode zit nog vast voor verder onderzoek.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog