De politie heeft donderdag een foto verspreid van een (jonge)man die in september van dit jaar, een 83-jarige inwoner van Helmond heeft opgelicht via bankpasfraude. 

Volgens de politie werd het slachtoffer destijds opgebeld door een persoon die zich voordeed als medewerker van de bank, met de mededeling dat er problemen waren. Om deze problemen te verhelpen, zou de bankpas van de man worden opgehaald.

Het slachtoffer vertrouwde het uiteindelijk niet, en heeft zijn bankpas nog net op tijd weten te blokkeren. 

Personen die de man (her)kennen, worden gevraagd om contact op te nemen met de politie onder vermelding van zaaknummer PL2100-2023209783.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360