Tip — deze week 8 nieuwe vacatures in Helmond!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in ? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Bij een steekincident bij een school aan de Rembrandtlaan in Helmond zijn maandagmiddag twee minderjarigen gewond geraakt. Dat meldt de politie dinsdag.

Volgens de politie gaat het om een 14-jarige jongen uit Eindhoven en een 15-jarige jongen uit Helmond. Beiden liepen steekwonden op. Beiden zijn tevens aangehouden en aangemerkt als verdachten in de zaak.

Ruzie

De melding over het incident kwam rond 16.30 uur binnen bij de politie, bij de fietsenstalling zou een ruzie gaande zijn geweest tussen de twee jongens. Vervolgens is er gestoken.

In de omgeving werd na het incident een onderzoek gestart door de politie.  De rol van beide jongens zal nog verder worden onderzocht, aldus de politie.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432