Verbindt je met ons!

Entertainment

Gemeente: "budget voor evenementen in Helmond van 150.000 naar 450.000 euro"

Gemeente: "budget voor evenementen in Helmond van 150.000 naar 450.000 euro"

Mis geen aanbiedingen meer in Helmond!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Het budget voor evenementen in Helmond wordt verhoogd van 150.000 naar 450.000 euro. Dat meldt de gemeente donderdag.

Volgens de gemeente zijn evenementen belangrijk voor levendigheid in de stad: "Het college heeft het evenementenbudget voor 2019 verdrievoudigd."

In totaal zullen 29 evenementen op financiële ondersteuning vanuit de gemeente kunnen rekenen. Onder meer het Kasteel van Sinterklaas, de Helmondse lichtjesparade, de nacht van cultuur en Kasteeltuinconcerten zijn evenementen die zullen worden gesubsidieerd.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog