Verbindt je met ons!

Politiek en gemeente

"Volgende week temperaturen tot 37 graden"

"Volgende week temperaturen tot 37 graden"

Mis geen aanbiedingen meer in Helmond!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Volgende week belooft een week te worden met tropische temperaturen: volgens actuele voorspellingen van weerbureau WeerOnline loopt de temperatuur op tot maximaal 37 graden.

Dit weekend begint fris met temperaturen rond de 20 graden, maar daar komt vanaf zondag verandering in: het kwik stijgt dan tot 27 graden.

Vanaf maandag stijgt de temperatuur tot 33 graden, woensdag is de verwachting dat de temperatuur stijgt tot 37 graden. Vanaf volgende week zaterdag neemt de temperatuur weer af tot 'slechts' 25 graden waarbij er een aantal regenbuien over het land kunnen trekken.


[Ad] Wil je voortaan de Hilversumse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: hier om ons te volgen op Facebook.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 0
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

© Helmond Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog