Tip — deze week 8 nieuwe vacatures in Helmond!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in ? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Het lijkt even gedaan te zijn met de kou in Nederland. Vanaf maandag worden er hogere temperaturen verwacht, met uitschieters tot 12 graden boven het vriespunt.

Daarentegen waar de zon de afgelopen week relatief vaak scheen in combinatie met temperaturen onder nul, lijkt het de komende week vooral meer te gaan regenen: vrijwel iedere dag worden er buien verwacht.

Maandag begint de dag met een maximumtemperatuur van 10 graden in Helmond, van dinsdag tot en met zondag worden er temperaturen verwacht tot 12 graden. De minimumtemperaturen ('s nachts) worden ook relatief zacht, het zal niet kouder worden dan 6 graden.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Helmond via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Helmond ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432